Οι συνταγες της Χριστινας
-
Τυρόπιτα στο «άψε - σβήσε»
24/07/2022της Χριστίνας ΜαστρογιωργάκηΤο τελικό αποτέλεσμα αυτής της συνταγής θυμίζει έντονα την γνωστή, τουλάχιστον στους γνωρίζοντες την βορειοελλαδίτικη κουζίνα, ζυμαρόπιτα!Διαβαστε το αρθρο -
-
Κεφτέδες καπαμά
17/07/2022της Χριστίνας ΜαστρογιωργάκηΈνα πιάτο που, όχι μόνο δεν θα ντραπεί, για την παρουσία του σε επίσημο τραπέζι αλλά που είναι σε θέση ακόμη και να διεκδικήσει την πρώτη θέση!Διαβαστε το αρθρο -
Πανακότα με κρέμα καρύδας… Ένα γλυκό διαίτης
10/07/2022της Χριστίνας ΜαστρογιωργάκηΈνα υπέροχο γλυκό διαίτης που, εκτός των άλλων, για πολλούς από τους αναγνώστες θα γίνει η αφορμή να γνωρίσουν και κάποια φυτικά υλικά, αφενός νόστιμα και αφετέρου ενδιαφέροντα από γαστρονομικής απόψεωςΔιαβαστε το αρθρο -
-
Τυρόπιτα με φύλλο κανταΐφι
03/07/2022της Χριστίνας ΜαστρογιωργάκηΤα Κυριακάτικα τραπέζια για να είναι...κομπλέ(!), δεν θα πρέπει να περιλαμβάνουν μόνο κρεατικά και σαλάτες.Διαβαστε το αρθρο -
Μακαρονόπιτα… πτωχή πλην τιμία!
26/06/2022της Χριστίνας ΜαστρογιωργάκηΗ μακαρονόπιτα είναι μια εύκολη και γρήγορη στην παρασκευή της πίτα, που όχι μόνο μπορεί να αποτελέσει συμπλήρωμα στο μενού ενός πρωινού ή ενός κυρίως γεύματος αλλά μπορεί να γίνει το συνοδευτικό ενός κυρίως πιάτουΔιαβαστε το αρθρο -
Κουμκουάτ: ένα εύκολο γλυκό κουταλιού!
19/06/2022της Χριστίνας ΜαστρογιωργάκηΜπορείτε να φανταστείτε τις γευστικές εκρήξεις που μπορεί να προκαλέσουν στο στόμα σας μια κουταλιά γιαουρτιού με κουμκουάτ, πασπαλισμένη με καβουρντισμένο και τριμμένο αμύγδαλο;Διαβαστε το αρθρο -
Κολοκυθομπούρεκο… αλλιώς!
12/06/2022της Χριστίνας ΜαστρογιωργάκηΈνα μπουρέκι καλά δεμένο και κυρίως πολύ γευστικό, ίσως επειδή τα υλικά του, χωρίς να πολυψηθούν, με αυτό το ελάχιστο προψήσιμο είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν όλη τη νοστιμιά τουςΔιαβαστε το αρθρο -
Ψάρι πλακί στον φούρνο με λαχανικά
05/06/2022της Χριστίνας ΜαστρογιωργάκηΈνα φαγητό πλήρες και πεντανόστιμο!Διαβαστε το αρθρο -
Καλαμάρια του κουτιού με βλίτα στο τηγάνι
22/05/2022της Χριστίνας ΜαστρογιωργάκηΤο φαγητό της συνταγής ολοκληρώνεται σε λίγο χρόνο (30-45λεπτά) και γίνεται απίστευτα νόστιμο παρόλο που αποτελείται από ελάχιστα υλικάΔιαβαστε το αρθρο -
Πρασοκεφτέδες
15/05/2022της Χριστίνας ΜαστρογιωργάκηΣήμερα θα μιλήσουμε για κεφτέδες πράσων, τους περίφημους «Πρασοκεφτέδες»Διαβαστε το αρθρο