Συλλυπητήριο του Δημάρχου Βιάννου για την απώλεια του Μανώλη Μανταδάκη
Το δικό του μήνυμα αποστέλλει ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, θέλοντας να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για το θάνατο του Μανώλη Μανταδάκη στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Ο κ. Μπαριτάκης στο άκουσμα της τραγικής είδησης δήλωσε:
«Ενα εκλεκτό μέλος της κοινωνίας μας, ένας άριστος επιστήμονας και πάνω από όλα ένας άνθρωπος με προσφορά στα κοινωνικά, αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, «έφυγε» από τη ζωή.
Άνθρωπος καινοτόμος είχε προσφέρει τα μέγιστα από κάθε μετερίζι, είτε ως Δημοτικός Σύμβουλος, είτε ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεφελίου, είτε ως λάτρης του Αθλητισμού -και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου- βοηθώντας πολλά μικρά παιδιά να στραφούν σε αυτόν.
Ο Μανώλης Μανταδάκης, έσβησε μόλις στα 67 του χρόνια, μετά από πολύχρονη μάχη για την υγεία του, την οποία έδωσε με αξιοπρέπεια και θάρρος.
Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στο γιο του Βασίλη, έναν εξαίρετο άνθρωπο και ειδικό συνεργάτη μου στο Δήμο Βιάννου, όπως και σε όλη την οικογένεια του εκλιπόντος, για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου που είναι βέβαιο πως δε θα ξεχαστεί ποτέ».