Δεν λειτουργούν ξανά τα ΑΤΜ στη Βιάννο!
Τι 'χες Γιώργη-τι 'χα πάντα.... Δυστυχώς, οι συναλλασσόμενοι στην ευρύτερη περιοχή της Βιάννου, βιώνουν έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη, να μην μπορούν να κάμουν οποιαδήποτε συναλλαγή, αφού ξανά (και ξανά) τα ΑΤΜ της Πειραιώς και της Credia Bank, λόγω επαναλαμβανόμενης βλάβης δεν λειτουργούν. Επισημειώνεται πως, οι ατυχείς ηλικιωμένοι συρρέουν από όλα τα χωριά του Δήμου Βιάννου, προκειμένου να εισπράξουν τις συντάξεις τους και να κάμουν τις πληρωμές του μήνα, αλλά, δυστυχώς τα ΑΤΜ είναι σε μη λειτουργία προκαλώντας πολλαπλά προβλήματα στην αγορά και γενικότερα στον κοινωνικό ιστό.
"Ήρθα από τον Αμιρά για να εισπράξω μέρος της πενιχρής μου σύνταξης, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτα", μας είπε ο μπάρμπα Γιώργης ο οποίος ήρθε και πριν 2 ημέρες... αλλά επέστρεψε στο χωριό του... άφραγκος!
Ανάλογη είναι η απογοήτευση συνταξιούχων αλλά και άλλων συναλλασσόμενων που έρχονται από τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου Βιάννου.