Αδελφοκτονία στη Μάρθα!
Νεκρός άνδρας μετά από αιματηρό επεισόδιο σε χωριό του Δήμου Βιάννου, σύμφωνα με πληροφορίες – Αναμένεται επίσημη ενημέρωση
Ένα σοβαρότατο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε χωριό του Δήμου Βιάννου, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά από αιματηρό επεισόδιο ένας 67χρονος άνδρας, δυστυχώς, έχασε τη ζωή του από τα χέρια του 64χρονου αδελφού του. Να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Περισσότερες λεπτομέρειες για το έγκλημα μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχουν καθώς οι αρμόδιες αρχές ερευνούν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος.
Ο άνδρας που φέρεται να σκότωσε τον αδελφό του, έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε περιστατικά βίας, κάνοντας χρήση κυνηγετικού όπλου.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση που θα αποσαφηνίσει το τι ακριβώς συνέβη.
Όπως είναι αναμενόμενο, η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη, δεδομένου ότι, τέτοιου είδους περιστατικά σπανίζουν, όχι μόνο στην ήσυχη και πολιτισμένη κοινωνία της Μάρθας, αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βιάννου.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν γνωστές πολύ σύντομα...