Συλλυπητήρια από τη "Βίγλα"
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερατοκάμπου & Καψάλων «Η Βίγλα» εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της Μαρίας Χλειουνάκη – Μαστρογιωργάκη, μιας ξεχωριστής μορφής της Βιάννου που αφιέρωσε τη ζωή της στη διάσωση της τοπικής μνήμης, της λαϊκής παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας, ενώ διετέλεσε Αντιπρόεδρος και μέλος της «Βίγλας», προσφέροντας με αγάπη και συνέπεια στον πολιτισμό και την κοινωνική ζωή του τόπου.
Με την αγάπη της για τη Βιάννο, τη μουσική, τις αφηγήσεις και τους ανθρώπους της, άφησε πίσω της ένα πολύτιμο έργο και ένα σημαντικό αποτύπωμα στην πολιτιστική ζωή της περιοχής.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της και ιδιαίτερα στα εγγόνια της, Λευτέρη και Μυρτώ, που υπηρετούν σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας.
Ας είναι αιωνία η μνήμη της