Συμπτώσεις και "Φωτογράμματα"...
Ένα παράξενο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα, καθώς την ημέρα που δημοσιεύτηκε το "Φωτόγραμμα" με τίτλο "Πάσχα των Ελλήνων", συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από την εκδημία του Μανώλη Κοντονασάκη, ο οποίος είναι ένας από τους εικονιζόμενους (δεύτερος από αριστερά).
Για τη σύμπτωση αυτή, μας ενημέρωσε ο αδερφός του, Κοντονασάκης Βασίλης, με το παρακάτω μήνυμα:
"Αγαπητοί συντάκτες του viannitika.gr,
Επικοινωνώ μαζί σας, για να σας ευχαριστήσω για αυτήν τη φωτογραφία, η δημοσίευση της οποίας συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση ακριβώς 11 χρόνων από την εκδημία του αγαπημένου μου αδελφού, Μανώλη Κοντονασάκη (απεβίωσε στις 10 Απριλίου 2010) και κατά τη γνώμη μου αποτελεί το καλύτερο μνημόσυνο στη μνήμη του.
Σας ευχαριστώ και πάλι, που διατηρείτε, κατ' αυτόν τον τρόπο, αλησμόνητη τη μνήμη του και σας εύχομαι το ανέσπερο φως της ζωοφόρου Ανάστασης του Χριστού, που πλησιάζει, να σας χαρίσει υγεία, χαρά και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Με εκτίμηση
Κοντονασάκης Βασίλης"