Ξανά στο Υπουργείο οι Κρητικοί

Στον απόηχο της προχθεσινής τους συνάντησης, οι εκπρόσωποι των αγροτών - κτηνοτρόφων μετέβησαν και πάλι στην Αθήνα
Σε νέο ραντεβού με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμο Κεδίκογλου, προσέρχονται, αυτή την ώρα, εκπρόσωποι των αγροτών της Κρήτης, σε συνέχεια της προχθεσινής τους συνάντησης στο Υπουργείο για το θέμα των επιδοτήσεων που, φέτος θα είναι σημαντικά μειωμένες, αλλά και για το “καυτό” ζήτημα των δασικών χαρτών.
Την περασμένη εβδομάδα, πολυπληθής αντιπροσωπεία των αγροτών και των κτηνοτρόφων του νησιού βρέθηκαν και πάλι στο Υπουργείο και ζήτησαν επιτακτικά τη λήψη μέτρων από την ηγεσία.
Ο κ. Κεδίκογλου τους άκουσε με προσοχή και σήμερα ανανεώθηκε το ραντεβού μαζί τους.
Υπενθυμίζεται ότι πολλοί από τους δικαιούχους που πληρώθηκαν πέρυσι με βάση την ΚΥΑ του 2015, φέτος θα κληθούν να επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν, εξέλιξη που έχει χτυπήσει “κόκκινο” για τους διαμαρτυρόμενους.