Τα παιδιά έδωσαν χρώμα!
Το είπαν... και το έκαναν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάρθας, έχοντας συντροφιά μια ομάδα εθελοντών από το χωριό τους.
Οι εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο πρόσφατο κάλεσμα για τον καλωπισμό του νέου παιδικού πάρκου, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τα μέλη του συμβουλίου, τα οποία εξέδωσαν το παρακάτω ευχαριστήριο κείμενο:
"Και να λοιπόν που δώσαμε χρώμα στα κάγκελα της παιδικής χαράς!
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που με προθυμία ανασκουμπώθηκαν, πήραν τα πινέλα κι έδωσαν χρώμα στο γκρίζο!!! Και δεν ήταν οι αποχρώσεις που έκαναν τη διαφορά. Ηταν τα όνειρα των παιδιών που είναι χρωματιστά και χαρούμενα από μόνα τους.
Το βάψιμο των καγκέλων, ήταν αποκλειστικά παιδική υπόθεση, κι εμείς οι μεγάλοι αισθανόμαστε απίστευτα περήφανοι για το αποτέλεσμα! Μπράβο παιδιά!!!"

