Τα διαδικτυακά "αντίο" στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα...
"Έπεσε" το διαδίκτυο από τις συνεχείς δημοσιεύσεις που προκάλεσε το άσχημο νέο, του ξαφνικού χαμού του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, συνεργάτες και φυσικά οι χιλιάδες θαυμαστές του αγαπημένου τραγουδοποιού, τον αποχαιρετούν με στίχους, από τραγούδια που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά.
Ανάμεσα τους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Μαρία Κανελλοπούλου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Έλενα Ακρίτα και πολλοί άλλοι...

Η ανακοίνωση της οικογένειας
Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι, μέσα από την επίσημη σελίδα του Λαυρέντη στο Facebook, η οικογένεια ανακοίνωσε τα εξής:
«Η οικογένεια του λατρεμένου και χιλιοτραγουδισμένου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ανακοινώνει με οδύνη την απώλειά του. Οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης μας συγκινούν. Ο ίδιος θα επιθυμούσε διακριτικότητα και απλότητα. Η αναγγελία για την εξόδιο ακολουθία θα ανακοινωθεί».
Η τελευταία ανάρτηση
Λίγες ώρες πριν από το τραγικό περιστατικό, ωστόσο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε κάνει μια αναδημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, έβαλε στα insta-stories του την αφίσα της μεγάλης συναυλίας που επρόκειτο να πραγματοποιήσει αύριο (Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου) μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο. Η βραδιά θα ήταν ένα μουσικό ταξίδι με σκοπό τη στήριξη των 30.000 παιδιών που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».
