Συνάντηση Μαρθιανών με το Δήμαρχο, Μηνά Σταυρακάκη

Το Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Βιάννου, επισκέφθηκε σήμερα ομάδα κατοίκων από την περιοχή της Μάρθας, προκειμένου να συζητήσουν με τον Δήμαρχο, Μηνά Σταυρακάκη για τα προβλήματα του οικισμού αλλά και να εκφράσουν διάφορους προβληματισμούς.
Το "παρών" έδωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μάρθας, Κώνσταντίνος Μαργαριτάκης, ο δημοτικός σύμβουλος, Γεώργιος Βιαννιτάκης αλλά και οι κάτοικοι, Μιχαήλ Ανεθρεπτάκης, Στέργιος Κουνενός και Νίκος Αλεξάκης.
Στη συνάντηση που έγινε με τον κ. Σταυρακάκη και το επιτελείο του, συζητήθηκαν διάφορα σοβαρά προβλήματα του χωριού, ενώ ο Δήμαρχος ερωτήθηκε για ποιο λόγο οι προτάσεις του κ. Μαργαριτάκη, όπως ο το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού αλλά και το φράγμα Αφρατιου-Μαρθας δεν συμπεριλαμβάνονται στο προϋπολογισμό.
Όπως ανέφερε ο κ. Μαργαριτάκης στο viannitika.gr, δόθηκαν από την πλευρά του Δημάρχου οι διαβεβαιώσεις ότι "όλα θα δρομολογηθούν εν καιρώ, για τα το καλό του τόπου μας".
Τέλος, ο κ. Μαργαριτάκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους προσπαθούν ενωμένοι για το καλό της Μάρθας.