Συγκινητικές προσπάθειες για τον 85χρονο

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι προσπάθειες εντοπισμού του 85χρονου, Αλέκου Παπαδάκη από την Κάτω Βιάννο.
Για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρα, εκτός από τις συγκινητικές προσπάθειες των συγχωριανών του, κινητοποιήθηκαν, δύο πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΑΚ, δύο κλιμάκια της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., αλλά και άνδρες της Πυροσβεστικής.
Στη "μάχη" επίσης, έχουν ριχτεί drones τα οποία σαρώνουν τις αγροτικές περιοχές ανάμεσα σε Κάτω και Άνω Βιάννο καθώς και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι.
Κάθε ώρα που περνάει είναι κρίσιμη για τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος εθεάθη για τελευταία φορά την Κυριακή στην Άνω Βιάννο έχοντας ψωνίσει τρόφιμα.
Υπενθυμίζουμε πως έχει ύψος περίπου 1,78 μ. και φορούσε τζιν παντελόνι.
Το "ευχαριστώ" των συγγενών
Η συγγενής του αγνοούμενου Αλέκου Παπαδάκη, κα Ζωή Παπαδάκη, θέλησε να μεταφέρει τις ευχαριστίες της τόσο προς το viannitika.gr όσο και προς όλους όσοι αυτές τις μέρες καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για να τον εντοπίσουν.