Συγκεντρώνονται τα χρήματα
Χρήματα δεν υπήρχαν κι έτσι, αποφασίστηκε να γίνει λαχειοφόρος αγορά για το νέο Περιφερειακό Ιατρείο της Εμπάρου
Θέμα χρόνου είναι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται, για να ενισχυθεί το Περιφερειακό Ιατρείο Εμπάρου, μετά την πρόσφατη μετακόμισή του σε νέο ανακαινισμένο κτίσμα.
Όπως έχουμε ξαναγράψει, απαιτούνται ορισμένες επιπλέον εργασίες στο εσωτερικό, ωστόσο, χρήματα δεν υπήρχαν κι έτσι, αποφασίστηκε να γίνει λαχειοφόρος αγορά η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πάει πολύ καλά.
Έτσι, είναι θέμα ημερών, να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό και να ξεκινήσουν το συντομότερο οι επιπλέον αγορές και μικροεπεμβάσεις στο χώρο για να γίνει περισσότερο λειτουργικός.
Να σημειωθεί ότι υπάρχει η δέσμευση της Περιφέρειας Κρήτης για ένα επιπλέον σημαντικό χρηματικό ποσό που θα διατεθεί στο εγγύς μέλλον ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης και στον περιβάλλοντα χώρο του Ιατρείου αλλά αυτό είναι κάτι που θα αξιολογηθεί το επόμενο διάστημα.