Στην τελική ευθεία
Μετά την ανάληψη του έργου της ανακαίνισης του Δημοτικού Σχολείου της Μάρθας, από ανάδοχο μηχανικό, φαίνεται πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες στο χώρο.
Τις τελευταίες μέρες ο μηχανικός, που έχει αναλάβει το έργο βρέθηκε στο σημείο, όπου μαζί με συνεργάτες του, είδαν από κοντά τα έργα που χρειάζονται, ενώ στις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθούν εκ νέου στο Δημοτικό σχολείο Μάρθας, για να δώσουν και τις πιθανές ημερομηνίες έναρξης των εργασιών.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του viannitika.gr, το έργο είναι πιθανό να ξεκινήσει και πριν τη 1η Οκτωβρίου, μιας και στο επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί το χρονοδιάγραμμα στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μάρθας, κ. Κώστα Μαργαριτάκη.