Στα χέρια για... τη μουσική

"Άναψαν" τα αίματα στην παραλία του "Ληστή", καθώς δύο παρέες παραλίγο να οδηγηθούν στη σύρραξη λόγω... της δυνατής μουσικής.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν λίγες ημέρες μια παρέα συναδέλφων από ξενοδοχειακή μονάδα τουριστικής περιοχής (η οποία παραμένει κλειστή λόγω της κατάστασης) αποφάσισε να διοργανώσει beach party στην όμορφη παραλία.
Όσο η ώρα πέρναγε, η ένταση της μουσικής δυνάμωνε, κάτι που εξόργισε τα μέλη μιας παρέας κατασκηνωτών οι οποίοι σε έντονο ύφος έκαναν παρατήρηση για τη φασαρία. Αυτό, ήταν αρκετό για να...οξύνει τα πνεύματα, με αποτέλεσμα 3-4 άτομα να πιαστούν στα χέρια και να χρειαστεί η συνδρομή των ψυχραιμότερων για να δοθεί τέλος.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το πάρτυ συνεχίστηκε για αρκετές ώρες ακόμη, με την ένταση της μουσικής όμως να πέφτει σε χαμηλά επίπεδα.