Σάρωσαν σε βραβεία δύο Κρητικές παραλίες
Για ακόμη μια χρονιά, η διεθνούς φήμης τουριστική πλατφόρμα Trip Advisor πραγματοποίησε τα βραβεία των χρηστών της Travelers Choice, με την Κρήτη να διαπρέπει στην κατηγορία των παραλιών.
Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις Ελληνικές παραλίες βρέθηκαν στις πρώτες 25 θέσεις, με τις δύο πρώτες να βρίσκονται στα Χανιά.
Η λιμνοθάλασσα του Μπάλου με την εξωτική ομορφιά στο νομό Χανίων, αναδείχθηκε 5η, ενώ επίσης μια παραλία από τα Χανιά, αυτή στο μαγευτικό Ελαφονήσι, βρέθηκε στην 7η θέση.
Η επόμενη Ελληνική παραλία που ακολούθησε ήταν εκείνη στο Κλέφτικο της Μήλου με την 13η θέση, ενώ τέλος, η παραδεισένια ακτή του Σίμου στην Ελαφόνησο είναι η τέταρτη ελληνική παραλία που συμπεριλήφθηκε στις προτιμήσεις των χρηστών του TripAdvisor, με την 16η θέση.