"Στρωματσάδα" με θέα... τη Βίγλα

Νέα παράπονα για την ασυνειδησία και τα σκουπίδια
Συνεχίζονται τα παράπονα που λαμβάνουμε σχεδόν κάθε μερα για την αντιμετώπιση των απορριμμάτων από αρκετούς κατοίκους σε πολλές περιοχές του Δήμου Βιάννου.
Αυτή τη φορά, μεταφερόμαστε στην περιοχή των Καψάλων, όπου αναγνώστης της σελίδας, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, περαστικός από το σημείο, φωτογράφισε δίπλα στον δρόμο που οδηγεί στον Κερατόκαμπο, πεταμένα στρώματα σε χωράφι της περιοχής, μια εικόνα που φυσικά δεν κολακεύει κανέναν.
"Αυτές τις εικόνες παρακμής τις συναντά κανείς στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και όχι μόνο στη δική μας", ανέφερε χαρακτηριστικά συνεχίζοντας: "Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να επιτρέπουμε στους ασυνείδητους να λερώνουν την εικόνα του τόπου μας, γιατί όλοι δυσφημιζόμαστε από αυτό".