"...στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή"
Οργισμένα μηνύματα με έκδηλους προβληματισμούς δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, για την υπόθεση θανάτου της 60χρονης Βιολόγου, Suzanne Eaton.
Ένα από αυτά που τις τελευταίες ώρες έχουν ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση, στέκεται στο πως άλλη μια σοβαρή υπόθεση γυναικοκτονίας, προσεγγίζεται επικίνδυνα λάθος απ'όσους θεωρούν πως η συγκεκριμένη γυναίκα "έτυχε" να βρεθεί στον δρόμο του δολοφόνου.
Το δημοσίευμα από τη Gianna Kouka:
"Η Σούζαν βρέθηκε σε λάθος μέρος, λάθος στιγμή".
Όχι! Η Σούζαν βρέθηκε εκεί που ήθελε να είναι. Βρέθηκε στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Η Σούζαν ήθελε να περπατήσει. Η Σούζαν ήθελε να κάνει τζόκινγκ. Η Σούζαν ήθελε να μην την χτυπήσουν με αυτοκίνητο για να την ακινητοποιήσουν με σκοπό να την βιάσουν. Η Σούζαν ήθελε να μην την κλείσουν στο πορτ-παγκαζ. Η Σούζαν ήθελε να μην την στραγγαλίσουν.Η Σούζαν ήθελε να μην παρατήσουν το πτώμα της. Η Σούζαν δολοφονήθηκε από έναν που είχε σκοπό να βιάσει και να σκοτώσει όποια γυναίκα έβρισκε μπροστά του. Το λάθος μέρος κι η λάθος στιγμή είναι όλη η έννοια της πατριαρχίας, της έμφυλης βίας. Δεν υπάρχει λάθος μέρος, λάθος ρούχα, λάθος στιγμές. Υπάρχουν μόνο βιαστές και γυναικοκτόνοι. Αρκετά! Δεν είναι θέμα ατυχίας, είναι θέμα γυναικοκτονίας. Η Σούζαν απλά ήθελε να περπατήσει.