"Οταν ήμουν δάσκαλος" από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Βιάννου

Με μια όμορφη σχολική θεατρική παράσταση από το έργο του Ιωάννη Κονδυλάκη «Όταν ήμουν δάσκαλος» έκλεισε η σχολική χρονιά για το Δημοτικό Σχολείο Άνω Βιάννου. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης "Γονείς και διδάσκαλοι, αλλά και όλοι εμείς που βρεθήκαμε σήμερα στο σχολείο απολαύσαμε πραγματικά τους μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ' τάξης σε ρόλους ηθοποιών !!!
Σημαντική η βράβευση του Σχολικού Συμβούλου κ. Γιώργου Μαρκατάτου για την συμβολή του ως προς την ανάδειξη και προώθηση του έργου του Ιωάννη Κονδυλάκη στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Βιάννου"!
Ο κ. Μπαριτάκης ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καλό καλοκαίρι, εκφράζοντας ταυτόχρονα και τα συγχαρητήριά του προς την εκπαιδευτική κοινότητα για την προσπάθειά που καταβάλει.
Στην εκδήλωση, παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Χαράλαμπος Κονδυλάκης και Θοδωρής Καρτσάκης και πάρα πολλοί γονείς των μαθητών.