"Έφυγε" ο Γιάννης Γεωργιαννάκης

Από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής έφυγε στα 64 του χρόνια για το ταξίδι στην αιωνιότητα ο συνταξιούχος ναυτικός, Γιάννης Γεωργιαννάκης, από τον Αμιρά.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή, στις 16:00 από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αμιρά. Ο αδόκητος θάνατος ενός πραγματικού βιοπαλαιστή, δεν σκόρπισε θλίψη μόνο στους δικούς του, αλλά και σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Η κόρη του, Γεωργία έγραψε τα ακόλουθα στο προσωπικό της προφίλ:
«Για κάποιον λόγο, πίστευα ότι εσύ δεν θα έφευγες ποτέ... Έφυγες τελικά. Θέλω να περάσουν οι ώρες, να πάψει ο πόνος, να σταματήσουν να ουρλιάζουν τα «γιατί», να συμφιλιωθώ με την απουσία, αλλά… μπα… Δεν περνάνε οι ριμάδες . Ούτε ένα λεπτό χωρίς να σε σκεφτώ, χωρίς να θυμηθώ, χωρίς να νοιώθω την βαριά σαν μολύβι έλλειψη, σ’ ένα κόσμο που δεν θα μου απαντάς πια σε τίποτα. Και έγιναν πολλά μπαμπά μου, κι εγώ σου στέλνω και, ίσως, μέσα σε αυτόν τον απέραντο ωκεανό που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή από κάπου να λαμβάνεις σήμα. Όλα δεν πάνε καλά, αλλά ούτως η άλλως ποτέ δεν πήγαιναν όλα καλά πέρα από τις στιγμές εκείνες που ο κόσμος έδειχνε πανέμορφος, ακριβώς όπως είναι. Τις γνώριζες αυτές τις στιγμές. Τέτοιος ήσουν, κι εγώ σου έμοιασα. Αντίο... Καπετάνιε μου. Μπαμπά μου, Δεν πρέπει να στεναχωριέμαι επειδή έφυγες. Πρέπει να με γαληνεύει το ότι ξεκουράστηκες. Συγχώρεσέ με όμως για τελευταία φορά που είμαι εγωίστρια. Γιατί σ’ αυτή την αναχώρηση, πονάω πολύ επειδή σε χάνω. Σε χάνουμε όλοι. Όλοι όσοι σε αγαπήσαμε...»