Πτώση της θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός στις περισσότερες περιοχές του Δήμου Βιάννου, στις αρχές της εβδομάδας, ενώ από την Τετάρτη και μετά αναμένεται ένα μίνι κύμα κακοκαιρίας.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ από αύριο το απόγευμα της Τρίτης, αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους βροχοπτώσεις, ενώ αισθητή θα είναι και η πτώση της θερμοκρασίας, καθώς ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 10 Βαθμούς Κελσίου.
Παρόμοιο σκηνικό θα πρέπει να περιμένουμε και την Τετάρτη, ενώ καθώς προχωράμε προς το Σαββατοκύριακο οι χαμηλές θερμοκρασίες θα παραμένουν, όπως άλλωστε και το βροχερό σκηνικό.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο κύμα κακοκαιρίας δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο ούτε το νότιο κομμάτι του Δήμου Βιάννου, μιας και οι προβλέψεις κάνουν λόγο για βροχές και σε αυτές τις περιοχές.