Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης τμήματος πυρονόμων

Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 3 Ιουνίου, η τελετή αποφοίτησης του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων Τάξεως 2021 της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, η οποία είχε και... Βιαννίτικο ενδιαφέρον.
Συγκεκριμένα η τελετή έγινε για τους υπαλλήλους των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης στον προαύλιο χώρο του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού, εντός της ΒΙΠΕ Ηρακλείου, στην οποία συμμετείχε και ο μέχρι πρότινος Πυρονόμος, Βεϊσάκης Αβραάμ, ο οποίος από σήμερα έχει ως νέο βαθμό αυτόν του Ανθυποπυραγού Γενικών Καθηκόντων.
Συντονιστής της τελετής ήταν ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Γιάννης Σταμούλης, επιχειρησιακός συντονιστής Βορείου-Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, με τα νέα καθήκοντα να δίνονται μετά από 4μηνη παρακολούθηση.
Τέλος, αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι ο κ. Βεϊσάκης παραμένει προϊστάμενος του πυροσβεστικού κλιμακίου Βιάννου, όμως με νέο βαθμό, αυτόν του Ανθυποπυραγού Γενικών Καθηκόντων όπως προαναφέραμε.