Πούλησε 3,68 το λάδι της η Έμπαρος!
Αισιόδοξα μηνύματα από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Εμπάρου που πρωτοπορεί στις πωλήσεις και πάλι
Στα 3,68 ευρώ το κιλό, έξτρα παρθένου ελαιολάδου πούλησε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εμπάρου, 50 τόνους οξύτητας 0,16%.
Ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Περογιαννάκης, τόνισε μιλώντας στο viannitika.gr, πως "οι διαγωνισμοί μέσω των οποίων επιτυγχάνονται αυτές οι τιμές, αποτελούν μονόδρομο προκειμένου να διασφαλιστούν και τα συμφέροντα των παραγωγών".
Ήδη από το πρωί της Πέμπτης, τα τηλέφωνα χτυπούν ασταμάτητα, τόσο από Έλληνες δημοσιογράφους του αγροτικού ρεπορτάζ αλλά και από Ισπανούς και Ιταλούς, αφού φέτος η μέση τιμή παραγωγού ξεπερνάει κατά μέσο όρο τα 3,50 ευρώ το κιλό, μετά και τις τελευταίες επιτυχημένες συμφωνίες.
Τα μηνύματα λοιπόν που έρχονται από την Έμπαρο δεν είναι ενθαρυντικά μόνο για τα μέλη του συγκεκριμένου συνεταιρισμού, αλλά και για όλους τους παραγωγούς, ενώ εκφράζεται η άποψη πως μέχρι και τις αρχές του επόμενου μήνα, η τιμή θα... τραβήξει τον ανήφορο.
