Περιμένοντας την επόμενη μέρα

Έτοιμοι να τηρήσουν τα αυστηρά μέτρα στην εστίαση είναι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, οι οποίοι "καίγονται" να ανοίξουν τα καταστήματά τους.
Οι αποστάσεις ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα αλλά και η συχνή χρήση γαντιών, αντισηπτικών και μασκών, θα αποτελούν τη νέα καθημερινότητα στο χώρο της εστίασης, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, οι οποίες όμως ακόμη δεν έχουν πάρει επίσημο χαρακτήρα.
Οι ιδιοκτήτες περιμένουν με αγωνία τα νέα μέτρα, ώστε να βρουν τρόπους προκειμένου να προσαρμόσουν τους χώρους τους ώστε να εναρμονίζονται με τους κανονισμούς.
Στην περιοχή της Βιάννου, πολλά από τα καταστήματά στον συγκεκριμένο χώρο θα άνοιγαν τις ημέρες του Πάσχα για τη νέα σεζόν, αλλά και αυτά που μένουν ανοιχτά όλο το χρόνο "πληγώθηκαν" οικονομικά καθώς οι συγκεκριμένες μέρες δίνουν "ανάσα" στην τοπική οικονομία.