Πατέρας χτύπησε δασκάλα!
Ενας οξύθυμος πατέρας ηταν το πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου που καταγράφηκε στην Κρήτη, με θύμα μια δασκάλα!
Το περιστατικό σημειώθηκε συγκεκριμένα σε σχολείο της Νέας Χώρας στα Χανιά, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν γονέας επιτέθηκε σε δασκάλα!
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το όλα έγιναν όταν ένας 38χρονος πατέρας πήγε να πάρει το παιδί του από το δημοτικό σχολείο. Όμως βρήκε εμπόδιο μια 52χρονη δασκάλα, η οποία γνωρίζοντας ότι υπαρχει προσωρινή δικαστική απόφαση που του επιβάλλει περιοριστικά μέτρα σε σχέση με το παιδί, αρνήθηκε να του το δώσει.
Αυτή η άρνηση τον έβγαλε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να μη διστάσει να χειροδικήσει εις βάρος της δασκάλας.
Στο σχολείο, όπως είναι λογικό, επικράτησε έντονη αναστάτωση. Εκεί μετέβη η αστυνομία όπως και η μητέρα του μικρού παιδιού. Η δασκάλα προχώρησε σε μήνυση ενώ ο γονέας συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου. Παράλληλα αναμένεται και ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.