Παρέλαση από...γκολ στο "Γ.Σκουρέλλος"
Δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια σε κάθε ημίχρονο, είδαν οι θεατές του γηπέδου "Γ.Σκουρέλλος", στην αναμέτρηση των Ελπίδων Ηροδότου με τον Πατούχα, η οποία έληξε με σκορ 3-3.
Μετά από ένα "στείρο" 0-0 στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, προηγήθηκε με δυνατό σουτ του Μπούγα στο 55', ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των φιλοξενούμενων στο κέντρο του γηπέδου και νίκησε από μακριά τον Γ.Λουλάκη.
Δύο λεπτά μετά, ο Κουμαρτζάκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Πατούχα και από κοντά έκανε το 2-0. Η απάντηση της ομάδας του Δήμου Βιάννου ήταν άμεση, αφού στο 58' ο Λ.Λουλάκης σκόραρε με όμορφη εκτέλεση φάουλ. Ο τρελός ρυθμός του αγώνα συνεχίστηκε και στο 62΄ ο Μπούγας έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους, φάση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα οι ιθύνοντες του Πατούχα.
Το συγκρότημα του Μανώλη Λουλάκη έδειξε πως έχει σφυγμό, αφού για το υπόλοιπο του αγώνα κυριάρχησε στο γήπεδο. Ο Σωμαράκης στο 77' σκόραρε με λόμπα από τα 30 μέτρα και στο 81' ο Λ.Λουλάκης σκόραρε σε κενή εστία μετά από ασίστ του Μπιτσακάκη, κλείνοντας έτσι τον χορό των γκολ.