Ο κόμβος και οι παρατάσεις

Επί τάπητος στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, τέθηκε το σημαντικό έργο του κόμβου των Κουνάβων που διευκολύνει την πρόσβαση από το Ηράκλειο στη Βιάννο.
Εδώ και ένα χρόνο, από τον περασμένο Ιούλιο ακόμα, η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης είχε ενημερώσει ότι σε μία προσπάθεια να εκτελεστούν εργασίες επί της κεντρικής αρτηρίας στην περιοχή των κλάδων του κόμβου Κουνάβων, επρόκειτο να υπάρξουν για τρεις μήνες έκτακτες ρυθμίσεις στο τμήμα του δρόμου Ηράκλειο-Βιάννος, στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου.
Οι τρεις μήνες όμως πέρασαν... Ήρθε βέβαια η υγειονομική κρίση που τα άλλαξε όλα και πήγε πίσω οποιαδήποτε επένδυση, οποιοδήποτε νέο έργο σχεδόν σε όλη τη χώρα.
Πολύ πρόσφατα όμως, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, συζητήθηκε το ζήτημα της παράτασης της κυκλοφοριακής ρύθμισης με εργοταξιακή σήμανση, για την κατασκευή του εγκάρσιου τμήματος του έργου και τις υπόλοιπες εργασίες στην περιοχή, κατόπιν εισήγησης της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας
Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση, είχε τεθεί και το ζήτημα της κυκλοφοριακής ρύθμισης για εργασίες αποκλεισμού τμήματος του δρόμου στο αριστερό τμήμα του.
Δεν θα έπρεπε να υπάρξει κάποια ενημέρωση;