Μπ.Κονδυλάκης: "Για γέλια και για κλάματα..."

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου για τη συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης με τον Δήμαρχο Βιάννου, Μηνά Σταυρακάκη, σχολίασε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Μπάμπης Κονδυλάκης.
Ο κ. Κονδυλάκης, κατέκρινε τη δημοτική αρχή για την "ελλιπή" όπως υποστηρίζει ενημέρωση των δημοτών σχετικά με τη συγκεκριμένη συνάντηση αλλά και γενικότερα κατηγορώντας την πως "με αυτόν τον τρόπο δείχνει αλαζονική και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στους δημότες"
Ολόκληρη η δήλωση του:
"Τη στιγμή που οι δημότες μας δοκιμάζονται και η δημοτική αρχή δείχνει να έχει χάσει εντελώς την επαφή με την κοινωνία και τις ανάγκες της, τη στιγμή που για μήνες ολόκληρους οι δημότες έχουν ελάχιστη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα και όλα τα μεγάλα έργα του Δήμου έχουν μείνει πίσω, έρχεται να προστεθεί μία ανακοίνωση "έπος" από την πλευρά της δημοτικής αρχής με την οποία "ενημέρωσε" τους χιλιάδες ενδιαφερόμενους για το μέλλον του τόπου μας, σχετικά με το τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Δημάρχου Βιάννου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης.
Πρόκειται για μια ανακοίνωση "δέκα γραμμές" όλες κι όλες, με γενικόλογα και ευχαριστίες!
Κύριοι της δημοτικής αρχής δεν ξέρω ποιος ασκεί τα καθήκοντα ή αν τελικά υπάρχει γραφείο τύπου στο Δήμου Βιάννου, όμως τέτοιες ανακοινώσεις είναι τουλάχιστον προσβλητικές και απαράδεκτες, χαρακτηριστικό παράδειγμα αλαζονικής και απαξιωτικής συμπεριφοράς σας απέναντι στους δημότες. Έχετε υποχρέωση να ενημερώνετε λεπτομερώς τους πολίτες και αν τελικά αδυνατείτε να το πράξετε. τουλάχιστον μην τους κοροϊδεύετε!"