Μια υπέροχη βόλτα
Αναμφίβολα όποιος βρεθεί για πρώτη φορά στις παραλίες στα νότια του Νομού Ηρακλείου, θα μείνει έκπληκτος από την εξωτική ομορφιά του συγκεκριμένου τόπου, με το Νότιο Κρητικό Πέλαγος να... μοιράζει απλόχερα ορισμένες μοναδικές εικόνες.
Φυσικά αν κάποιος είναι ακόμη πιο τυχερός και πραγματοποιήσει αυτή την επίσκεψη μέσω... θαλάσσης και συγκεκριμένα με τη βοήθεια μιας βάρκας, θα έχει τη δυνατότητα να δει και να απαθανατίσει μοναδικές εικόνες.
Αυτή την ευκαιρία είχε πρόσφατα και ο φωτογράφος, Χρήστος Δανόγλου, ο οποίος με τη βοήθεια του Μιχάλη Κονσολάκη έκανε ένα πέρασμα στις παραλίες της νότιας Κρήτης, ξεκινώντας από την Άρβη και φτάνοντας μέχρι σε αυτές των Αστερουσίων, δίνοντας μας μερικά εντυπωσιακά κλικ, με ένα ξεχωριστό φωτογραφικό άλμπουμ να δημιουργείται και να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο.
Σίγουρα τέτοιες δημοσιεύσεις αναδεικνύουν τη μοναδική ομορφιά που υπάρχει στο παραλιακό... στα νότια του Νομού Ηρακλείου, ενώ αποτελούν και ένα τρόπο διαφήμισης για τις ξεχωριστές αυτές ακτές.
Ας απολαύσουμε μέσα από το αφιέρωμα που ακολουθεί, την ομορφιά στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος:















