Μήπως να το ξαναδούν;

Εδώ και πολλούς μήνες, οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Βιάννου πραγματοποιούνται διαδικτυακά
Είναι γεγονός ότι η πανδημία "επέβαλε" άλλους τρόπους συμμετοχής στα κοινά, τεχνολογικά εξελιγμένους μεν και σύγχρονους, όμως από την άλλη, στις συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης, έχει χαθεί σε μεγάλο βαθμό η προσωπική επαφή.
Φυσικά, στην εποχή του κορωνοϊού και μιας υγειονομικής κρίσης χωρίς προηγούμενο, οι συνεδριάσεις των περιφερειακών και των δημοτικών συμβουλίων, έστω κι έτσι, ήταν απαραίτητες.
Μαθαίνουμε ότι σιγά σιγά, στο Ηράκλειο αλλά και αλλού, πραγματοποιούνται συνεδριάσεις εδώ και λίγες ημέρες με φυσική παρουσία.
Δια ζώσης συνεδρίασε για πρώτη φορά, μετά από πολλούς μήνες, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, την προηγούμενη εβδομάδα.
Την ερχόμενη εβδομάδα συνεδριάζει, για πρώτη φορά, δια ζώσης και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ηρακλείου.
Φυσικά και οι δύο συνεδριάσεις γίνονται σε αίθουσες μεγάλες, του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.
Δεν υπάρχει, άραγε, ένας αντίστοιχα μεγάλος χώρος και για το δημοτικού συμβούλιο του δήμου Βιάννου;
Μήπως να το ξαναδουν;