Με επιτυχία η επιχείρηση καθαρισμού
Μικροί και μεγάλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να καθαρίσουν το χωριό τους
Ολοκληρώθηκε και φέτος μια από της δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρβης για τον καθαρισμό του χωριού αλλά και τον καλλωπισμό σε πεζοδρόμια, πλατείες και γειτονιές με τη βοήθεια των μικρών μαθητών του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Άρβης που για άλλη μια χρονιά συμμετείχε, όπως και τις δασκάλες που το οργάνωσαν, και συγκεκριμένα τις κκ Ηλιάνα Τριανταφυλλίδου και Μαρίνα Βαρδάκη.
Επίσης, ευχαριστούν και τα καταστήματα που προσέφεραν τα κέρασμα, όπως τα Εν Πλω, Ritrovo, το περιπτερο του κ. Σταύρου Κονσολάκη και το Ξενοδοχείο "Αριάδνη" .
Ακόμη τα Oικοδομικά υλικά Μιχαλοδημητράκης Μανώλης και Σωμαράκης Εμμανουήλ και Μαρία για τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν.