Καθαρίστηκε ο ποταμός στην Πλάκα

"Άλλος τόπος" είναι ο ποταμός στη γειτονιά της Πλάκας Άνω Βιάννου, από το σημείο όπου ενώνεται ο Καρυδιώτης με τον Βράσκο.
Η τοποθεσία καθαρίστηκε παρουσία του Αντιδήμαρχου Βιάννου, Χαρίλαου Τριγωνάκη και του Προέδρου της Κοινότητας Άνω Βιάννου, Πολυχρόνη Λουλάκη, οι οποίοι συνέδραμαν στις εργασίες, ενώ αξιοσημείωτη είναι η συνεισφορά του κ. Δημήτρη Πνευματικάκη, ο οποίος παραχώρησε τα μηχανήματα του για την εκτέλεση των απαραίτητων χωματουργικών εργασιών, συνδράμοντας και ο ίδιος με προσωπική εργασία.
Αξίζει για ακόμη μια φορά να τονίσουμε πόσο σημαντικές για την εικόνα της Έδρας του Δήμου, είναι οι προσπάθειες που γίνονται τις τελευταίες βδομάδες τόσο από τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου αλλά και από ορισμένους κατοίκους του οικισμού, προκειμένου να "επικρατήσει" η καθαριότητα και η περιποίηση.