Ικανοποίηση για την τιμή
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των παραγωγών αγγουριού του Δήμου Βιάννου, καθώς η τιμή του έχει φτάσει σε αρκετά υψηλά επίπεδα.
Σύμφωνα με τους παραγωγούς του αγροτικού συνεταιρισμού Άρβης, αυτή τη στιγμή το αγγούρι Α ποιότητας, πουλιέται στην ίδια τιμή με το αντίστοιχο της Ισπανίας(σχεδόν 2 ευρώ το κιλό), η οποία θεωρείται ο πιο ισχυρός "παίκτης" σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η παραγωγή λόγω του καιρού δεν έφτασε τα επιθυμητά επίπεδα, ωστόσο η ζήτηση για το προϊόν παραμένει σε πολύ μεγάλα επίπεδα και σ'αυτή τη φάση, έχει δώσει την ικανοποιητική αυτή τιμή.
Με συνολικά 45 μέλη, ο αγροτικός Συνεταιρισμός Άρβης, έχει καταφέρει να παράγει κάθε χρόνο περίπου 5.000 τόνους αγγούρια, έχοντας βάλει για τα καλά στον παγκόσμιο χάρτη παραγωγής και προώθησης του συγκεκρκιμένου προϊόντος την περιοχή.
