Ιδρύεται σωματείο στη μνήμη του 27χρονου διανομέα
Δεν έχουν σκοπό να κάτσουν με "σταυρωμένα τα χέρια" οι διανομείς του νομού Χανίων, μετά τον θάνατο του 27χρονου, πατέρα δύο παιδιών, σε τροχαίο με τη μηχανή την ώρα της δουλειάς.
Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος τους σε επικοινωνία που είχε με το zarpanews.gr, έκανε γνωστό, πως ήδη έχουν γίνει κάποιες ενέργειες, προκειμένουν να ιδρυθεί σωματείο "Διανομέων-Ταχυμεταφορέων Νομού Χανίων " με την ανταπόκριση των εργαζομένων στον κλάδο, να έχει φτάσει ήδη σε ικανοποιητικά επίπεδα.
“Είμαστε όλη μέρα στον δρόμο, μιλάμε μεταξύ μας. Μετά απ’ το δυστύχημα έχουμε συγκλονιστεί. Ο Σήφης ήταν φίλος μας. Κάτι πρέπει να κάνουμε” είπε συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα, ο Νίκος Μακόπουλος και απηύθυνε κάλεσμα, σε όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει, στο 6931188200.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε όλη τη χώρα 11 εργαζόμενοι με μοτοσυκλέτες έχουν χάσει τη ζωή τους την περασμένη χρονιά, την ώρα της δουλειάς, ενώ πολλοί περισσότεροι έχουν τραυματιστεί ή μείνει ανάπηροι.
Το σωματείο, θα ονομαστεί "Σήφης Σαριδάκης", στη μνήμη του άτυχου 27χρονου.
(φωτογραφία αρχείου)