Ημέρα... πληρωμής για τους αγρότες

Μεγάλη ανάσα παίρνουν σήμερα οι καλλιεργητές του νομού Ηρακλείου καθώς κατατέθηκαν τα χρήματα για την εξόφληση των οφειλών του ΕΛΓΑ που αφορούν του 35% των αποζημιώσεων για του 2019 για ζημιές που υπέστησαν από τα φυσικά φαινόμενα οι καλλιέργειές τους.
Τα χρήματα έχουν ήδη κατατεθεί, από νωρίς το πρωί, σε όσους έχουν λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς ενώ μέχρι την Παρασκευή ή και αύριο θα δουν και τα χρήματά τους όσοι διατηρούν λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες.
Η συγκεκριμένη καταβολή, η οποία γίνεται σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα σε σχέση με το παρελθόν, όμως έρχεται καθυστερημένη με βάση τις ανακοινώσεις που είχε κάνει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος την είχε οριοθετήσει αρχικά μέσα στον Ιούλη.