Η Περιφέρεια στο γήπεδο Βιάννου
Αυτοψία πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Τετάρτης, στο ιστορικό γήπεδο της Αγίας Μονής από τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλο Μπαριτάκη.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν να διαπιστωθεί από κοντά το ζήτημα της αποκατάστασης των αποδυτηρίων αλλά και πραγματοποιηθεί αυτοψία για τα προβλήματα του γηπέδου, που αναμένεται σύντομα να περάσει στα ‘’χέρια’’ του Δήμου, γεγονός κομβικής σημασίας για τη συντήρηση της ιστορικής έδρας του Πατούχα.
Το viannitika.gr, συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Παύλο Μπαριτάκη για το σημαντικό θέμα, με τον πρώην Δήμαρχο Βιάννου να αναφέρεται στον σκοπό της επίσκεψης, αλλά και να τονίζει τη σημασία της μεταφοράς του χώρου στο Δήμο.
«Βρεθήκαμε στο ιστορικό γήπεδο της Αγίας Μονής για να δούμε από κοντά την κατάσταση των αποδυτηρίων και τις παρεμβάσεις που χρειάζονται για τη συντήρηση τους. Σε ότι αφορά το θέμα της μεταφοράς του γηπέδου στο Δήμο έχω να δηλώσω ότι εύχομαι να γίνει κάτι τέτοιο, μιας και είναι κάτι για το οποίο πραγματοποίησα μελέτη όταν ήμουν Δήμαρχος, ώστε να μπορούν να γίνονται πιο εύκολα οι βελτιώσεις αλλά και η συντήρηση στον χώρο του γηπέδου».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης ο οποίος στάθηκε στις παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν.
«Βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου για να δούμε από κοντά την κατάσταση που επικρατεί κυρίως στο θέμα των αποδυτηρίων. Εμείς, ως Περιφέρεια Κρήτης, θα κάνουμε ότι περνάει από χέρι μας για το σημαντικό αυτό θέμα της περιοχής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Συριγωνάκης στο viannitika.gr.