Γκολ, θέαμα και τρεις πόντοι για τον Πήγασο!
Η αναμέτρηση του Πήγασου με την ομάδα του Μαραθώνα σίγουρα αποζημίωσε τους ουδέτερους, ενώ το τελικό 4-3 έφερε τα χαμόγελα στις τάξεις των "Μπαριτών".
Στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Αστριτσίου, οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά δυνατά και προηγήθηκαν με τον Αγγελή στο 5' ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κανταρτζή 10 λεπτά αργότερα. Η εξέλιξη αυτή "ξύπνησε" την ομάδα του Μαραθώνα, η οποία μείωσε στο 20ο λεπτό με τον Λειβαδίτη, όμως ο Νοδαράκης λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, έδωσε εκ νέου "αέρα" δύο γκολ στον Πήγασο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Η έφεση των δύο ομάδων στο σκοράρισμα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μαραθώνα αυτή τη φορά να κερδίζει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ρομπάκης στο 65'.
Το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κώστα Νοδαράκη στην αμέσως επόμενη φάση, "έγραψε" το 4-2, ενώ το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 80' ο Ρουμπάκης
Το επιθετικό "κρεσέντο" της ομάδας των χωριών της Εμπάρου έφερε άλλο ένα τρίποντο και κράτησε τους νεοφώτιστους, σε μια ικανοποιητική απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού της Α2' ΕΠΣΗ.