Φωτιά-Μάρθα: Το "ευχαριστώ" και η έκκληση του Προέδρου

Την προσοχή όσων καίνε αγροτικά υπολείμματα και ελαιόκλαδα αυτή την περίοδο, ζήτησε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μάρθας, Κωστής Μαργαριτάκης, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής.
Ο κ. Μαργαριτάκης, ευχαρίστησε επίσης το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βιάννου, αλλά και τους πυροσβέστες από κοντινά κλιμάκια, που έσπευσαν να αντιμετωπίσουν τη φωτιά.
Η δήλωση του στο viannitika.gr:
"Ως πρόεδρος της Τ.Κ. Μάρθας, θα ήθελα να παρακαλέσω ΟΛΟΥΣ όσους καίνε είτε λιόκλαδα είτε χόρτα, να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πυρκαγιάς της ημέρες που πνέουν άνεμοι, ώστε να αποφύγουμε κάθε πιθανότητα να καούν μεγαλύτερες εκτάσεις η ακόμα και να κινδυνεύσουν κατοικήσιμες περιοχές.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά το Π.Κ. Βιάννου, καθώς επίσης και άλλα κλιμάκια που ήρθαν να συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς άμεσα! Ευχαριστώ πολύ!"