«Έφυγε» η Γεωργία Παπαματθαιάκη

Σε ηλικία 74 ετών, αποχαιρέτησε τα εγκόσμια η Βιαννίτισσα Γεωργία Παπαματθαιάκη-Χνάρη.
Ήταν το τρίτο και τελευταίο παιδί της οικογένειας του Γιάννη και Αικατερίνης Παπαματθαιάκη (Κόπανος). Μιας οικογένειας που κοσμούσε την άλλοτε σφύζουσα από ζωή συνοικία «Σωρός» της Άνω Βιάννου. Αδέρφια της αξέχαστης Γεωργίας ήταν, δύο εξίσου θαυμάσιες Βιαννιτοπούλες, η Μαρία συζ. Γιάννη Ελ. Πνευματικάκη και η Χρυσή χήρα Ανδρέα Αγγελή. Μετά την ενηλικίωσή τους, τα τρία κορίτσια μετακόμισαν στην Αθήνα για τις σπουδές τους, αλλά και αναζητώντας εργασία. Οι παλιότεροι θυμόμαστε και τις τρεις προκομμένες αδερφές να εργάζονται στο μεγάλο κατάστημα νεωτερισμών των αδερφών Ντέτσικα, από το οποίο προμηθεύονταν τον ρουχισμό τους οι περισσότεροι Βιαννίτες της πρωτεύουσας!
Η αείμνηστη Γεωργία δημιούργησε μια εξαιρετική οικογένεια με τον Βασίλη Χνάρη, με καταγωγή από το Φόδελε, όπου και έζησαν το βίο τους αγαπημένοι. Απέκτησαν τέσσερα καλά παιδιά και ευτύχησαν να τα δουν να προκόβουν και να δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες. Εσχάτως, ένα απρόοπτο πρόβλημα υγείας την ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, δυστυχώς, χωρίς να υπάρχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 5:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου στο Φόδελε.
Η σορός θα ευρίσκεται στο ναό από τις 3:30 μ.μ.
Η διεύθυνση και η Συντακτική Ομάδα του Viannitika.gr εκφράζουμε στο σύζυγό της Βασίλη, στα παιδιά τους και στα αδέρφια της, Μαρία και Χρυσή, θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.