Δύο χιλιάδες στην αναμονή
Ξεκινάνε οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης και τα Σάββατα για τους περίπου 2000 Ηρακλειώτες που είναι στην αναμονή και ακομη περιμένουν τη σειρά τους!
Συμφωνα με πληροφορίες περιπου 3300 είναι οι υποψήφιοι που έχουν ήδη δώσει εξετάσεις, απόδειξη ότι το σύστημα έχει ξεμπλοκάρει και δεν έχει καμία σχέση, με όσα βίωναν οι επαγγελματίες εκπαιδευτές οδήγησης και οι υποψήφιοι οδηγοί.
Όπως είχε γράψει το viannitika.gr η λύση που προτάθηκε και θα εφαρμοστεί αρχής γενομένης από τις 14 Δεκεμβρίου 2019 στο Ηράκλειο, είναι η πραγματοποίηση πρακτικών εξετάσεων οδήγησης και το Σάββατο, με τη συμβολή της Περιφέρειας Κρήτης και ειδικά του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Συριγωνάκη να ειναι καθοριστική.
Έτσι ο εφιάλτης και η παρατεταμένη περίοδος αποχών και προβλημάτων που είχαν προκύψει έπειτα από την ψήφιση επί ΣΥΡΙΖΑ, του νόμου του πρώην Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη, ανήκει πλέον στο παρελθόν.
Σημαντική παράμετρος που πρέπει να επισημανθεί είναι πως την συγκεκριμένη πρόταση αποδέχτηκαν και οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Μηχανολογικό, αναγνωρίζοντας το μέγεθος του προβλήματος και τονιζοντας από τη δική τους πλευρά ότι επιθυμούν να βοηθήσουν κι εκείνοι για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.