Αυτοψία από ΕΛΓΑ στην Έμπαρο
Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών στην Έμπαρο με σημαντικές καταστροφές για τους αγρότες της περιοχής.
Οι σφοδροί άνεμοι αλλά και οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει ανησυχία στους αγρότες, καθώς φαίνεται ότι έχουν σημειωθεί σημαντικά προβλήματα σε αρκετά χωράφια της περιοχής της Εμπάρου.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο viannitika.gr, o πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και του αγροτικού συνεταιρισμού Εμπάρου, κ. Γιώργος Περογιαννάκης, νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να βρεθεί στην περιοχή κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, ώστε να γίνει μια πρώτη εκτίμηση της ζημιάς που έχει δημιουργηθεί.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι πολλά τα προβλήματα υπάρχουν και στους αγροτικούς δρόμους της περιοχής, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η πρόσβαση σε πολλά αγροκτήματα ακόμη και αν σταματήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.