Αρχίζει η αντικατάσταση των φωτιστικών

Εάν από αύριο παρατηρήσετε κινητικότητα στο λιμάνι της Άρβης, μην απορήσετε... Είναι το συνεργείο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, που θα ξεκινήσει την τοποθέτηση των προσωρινών φωτιστικών ώστε να μπει ένα τέλος στη ... συσκότιση που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.
Όπως έχουμε ήδη γράψει, μέχρι να υλοποιηθεί ο τρέχων διαγωνισμός πλήρους αποκατάστασης των φωτιστικών, η διοίκηση του ΟΛΗ αποφάσισε να τοποθετήσει προσωρινό φωτισμό πλήρους επάρκειας για την ασφάλεια των κατοίκων και την ομαλή λειτουργία του λιμανιού.
Πολλές φορές, κατά το παρελθόν, η περιοχή - και μάλιστα στην "καρδιά" του καλοκαιριού - βυθιζόταν στο σκοτάδι εγκυμονώντας κινδύνους για περαστικούς, περιπατητές και κυρίως για τα μικρά παιδιά.
Έτσι, μέχρι να ξεκινήσει τις εργασίες για το μόνιμο φωτισμό, ο εργολάβος που έχει ενδιαφερθεί από την Αθήνα, γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστούν γραφειοκρατικές διαδικασίες, και από αύριο θα τοποθετηθούν τα pillars και θα γίνει η σύνδεση με τα προσωρινά σώματα.
Ο φωτισμός αυτός θα είναι πλήρους επάρκειας για την ασφάλεια των κατοίκων και την ομαλή λειτουργία του Λιμανιού
Επίσης, για το σοβαρό θέμα της απάμμωσης, αναμένεται ο σχετικός διαγωνισμός καθώς και αυτό το θέμα αποτελεί "αγκάθι" για τη δημοτική αρχή και τον Ο.Λ.Η.