Αποχωρεί ο Πρόεδρος!

Ο ίδιος έκανε γνωστή την απόφασή του
Με την επισήμανση ότι "ένας κύκλος κλείνει", ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Χάρης Βαβουρανάκης, έκανε γνωστή την αποχώρηση του από την ηγεσία του Ιατρικού Συλλόγου.
Όπως τονίζει:
"Όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν μια ομάδα γιατρών με διαφορετική πολιτική σκέψη, με διαρκή επαγγελματική παρουσία και δράση, οπαδοί της κοινής λογικής, ενώσαμε δυνάμεις στη ΔΥΝΑΜΗ ΥΓΕΙΑΣ. Είχα την τύχη και την τιμή να ηγηθώ αυτής της προσπαθειας κι είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γι αυτό.
Οκτώ χρόνια μετά, ο κύκλος αυτός κλείνει. Πλήρης συναισθημάτων, συγκίνησης και χαράς, αποχωρώ απο το αξίωμα του προέδρου, ΣΥΝΕΠΗΣ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ έχοντας εισηγηθεί από την αρχή της θητείας μου στην Πολιτεία να νομοθετήσει ανώτατο οριο θητείας δύο τετραετιών για τους προέδρους των επιστημονικών συλλόγων.
Αποχωρώ συγκινημένος απο το Διοικητικό Συμβούλιο, μα παραμένω μάχιμος στο ψηφοδέλτιο της παράταξης μας ως αντιπρόσωπος του Συλλόγου μας στον Π.Ι.Σ.
Ήταν μια συναρπαστική διαδρομή συνειδητής επιλογής, διαρκούς προσπάθειας, συνέπειας, ευθύνης, συνεργασίας, πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων.
Αν καταφέραμε να βάλουμε τις βάσεις για ένα Σύλλογο δυνατό και παρεμβατικό προς την Πολιτεία φιλικό και αλληλέγγυο προς τα μέλη του, θα το κρίνετε εσείς.
Αισθάνομαι την αναγκη ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όλους, τον καθένα προσωπικά, για τις μάχες που δώσαμε και την διαρκή στήριξη σας. Χωρις την εμπιστοσύνη σας όλα θα ήταν αδύνατα.
Είμαι χαρούμενος, γιατί η ΔΥΝΑΜΗ ΥΓΕΙΑΣ είναι εδώ. Μια δυνατή ομάδα που συνεχώς διευρύνεται. Γιατροί με διαφορετικές αφετηρίες και επαγγελματικό προσανατολισμό, χωρίς ιδεοληψίες και δογματισμούς ενώνουμε δυνάμεις.
Με επικεφαλής τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟ, δίνουμε την μάχη των εκλογών του Οκτωβρίου, για να κρατησουμε τον Σύλλογο ψηλά, για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία... είμαστε ΔΥΝΑΜΗ ΥΓΕΙΑΣ..."!