Αποκαταστάθηκε άμεσα η λακκούβα στον Καραβάδο
Άμεσα αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με το οδόστρωμα που γνωστοποιήθηκε χθες, στο ύψος του Καραβάδου, στο δρόμο Ηρακλείου Βιάννου.
Όπως πληροφορηθήκαμε, η καθίζηση του οδοστρώματος οφείλεται στη γραμμή δικτύου εταιρίας τηλεπικοινωνιών, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο δίκτυο απορροής.
Το ζήτημα πήρε έκταση και έγινε σημείο αντιπαράθεσης, μετά τη δημοσίευση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Μπάμπη Κονδυλάκη, ο οποίος σήμερα με νέα ανάρτηση έδωσε συγχαρητήρια στην Περιφέρεια για τα αντανακλαστικά που επέδειξε.
Αναλυτικά ο κ. Κονδυλάκης σχολίασε:
"Άμεση αποκατάσταση της χθεσινής λακκούβας λίγο πριν την διακλάδωση για Καραβάδο! Ομολογώ ότι τέτοια αντανακλαστικά για πρώτη φορά βλέπω! Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια τόσο στην Περιφέρεια όσο και στον εργολάβο για την ευαισθησία του, καθώς όπως πληροφορήθηκα το συγκεκριμένο σημείο που είχε επέλθει η καθίζηση του οδοστρώματος δεν ήταν σημείο που είχε εργαστεί ο ίδιος αλλά εταιρεία τηλεφωνίας και παρόλο που δεν έχει πληρωθεί ακόμα έδειξε υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού!"