Άνοιξε το υποκατάστημα της Παγκρήτιας στη Βιάννο

Σε λειτουργία τέθηκε ξανά το υποκατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Άνω Βιάννο.
Το υποκατάστημα που ήταν κλειστό σχεδόν όλο τον μήνα που πέρασε λόγω κρούσματος covid στο αντίστοιχο του Αρκαλοχωρίου, θα ανοίγει βάσει προγράμματος, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.
Υπενθυμίζουμε ότι οι δημότες Βιάννου και ειδικά οι ηλικιωμένοι, είναι εξαρτημένοι από το εν λόγω κατάστημα, καθώς δεν υπάρχει πλέον άλλο στον Δήμο.
Θα πρέπει σ'αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αποδίδουμε ευθύνες στη διοίκηση της τράπεζας, καθώς η απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος σχετίζεται με το πρωτόκολλο ασφαλείας σε περίπτωση κρούσματος covid. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεκινήσει η συζήτηση για καλύτερη ενημέρωση των δημοτών, ειδικά όταν αναγκάζονται διανύουν αρκετά χιλιόμετρα για να μεταβούν στην Έδρα του Δήμου προκειμένου να τακτοποιήσουν κάποιες υποχρεώσεις τους.