Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάρθας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστρίου, μετά την απαράδεκτη και καταδικαστέα πράξη διάρρηξης και κλοπής που συνέβη στον χώρο τους.
Αυτού του είδους οι ενέργειες, που στρέφονται ειδικά ενάντια σε πολιτιστικούς φορείς και πλήττουν το έργο τους, είναι απολύτως καταδικαστέες και προκαλούν θλίψη σε όλους όσοι πιστεύουν στην αξία του πολιτισμού και της προσφοράς.
Θεωρούμε αδιανόητο να γίνονται στόχος τέτοιων πράξεων, Σύλλογοι που με το έργο τους κοσμούν τον τόπο μας και προσφέρουν ποικίλες δράσεις για όλους.
Είμαστε στο πλευρό του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστρίου και ευχόμαστε να ξεπεράσουν άμεσα αυτή την αδικία και να συνεχίσουν το αξιόλογο έργο τους με την ίδια θέρμη και αφοσίωση.
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάρθας