Αλλεπάλληλες ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης
Κάποιοι αφελείς θεώρησαν ότι επρόκειτο περί… πηγής, αλλά οι σώφρονες κατάλαβαν ότι είχε σημειωθεί ζημιά στο δίκτυο της υδροδότησης.
Άλλωστε δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να το καταλάβεις αφού στις βρύσες των σπιτιών η πίεση ήταν σε χαμηλά επίπεδα και σε κάποια άλλα δεν έτρεχε καθόλου νερό!
Η ζημιά σημειώθηκε στην Πλάκα, τη γειτονιά της Άνω Βιάννου και η οποία, δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατόν να αποκατασταθεί. Όπως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άνω Βιάννου κ. Πολυχρόνης Λουλάκης, «αύριο θα υπάρχει διαθέσιμο χωματουργικό μηχάνημα, ώστε να σκάψουν και να αποκαταστήσουν τη ζημιά», η οποία υπάρχει στο ύψος των Αγίων Αναργύρων και απ’ όπου αναβλύζει σχεδόν μιας ίντσας νερό.
Εξ’ άλλου, όπως πληροφορηθήκαμε και στο δίκτυο του Κερατόκαμπου υπάρχει ζημιά επί της παραλιακής οδού στο ύψος οικίας Εμμ. Παπαγιάννη.