Ξεκινούν οι συναυλίες της Δημοτικής Χορωδίας Βιάννου "Στάθης Μάστορας"
Οι δύο πρώτες συναυλίες της Δημοτικής Χορωδίας Βιάννου "Στάθης Μάστορας", στο Κεφαλοβρύσι την Παρασκευή 26 και στον Κερατόκαμπο το Σάββατο 27 Ιουλίου
Με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Βιάννου και των πολιτιστικών συλλόγων του Κεφαλοβρυσίου για την Παρασκευή (26/7) και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερατοκάμπου και Καψάλων "Η Βίγλα" για το Σάββατο (27/7/) ξεκινούν οι φετινές συναυλίες της Δημοτικής Χορωδίας Βιάννου "Στάθης Μάστορας".
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλοβρυσίου:
"Την προσεχή Παρασκευή θα επισκεφθεί το Κεφαλοβρύσι η χορωδία του Δήμου Βιαννου «Στάθης Μάστορας». Μια συλλογικότητα που με τις γλυκόλαλες φωνές των συμμετεχόντων (ανδρών-γυναικών), με το πολυφωνικό τραγούδι τους,αλλά και με τις οδηγίες ενός μεγάλου μουσικού , ενός μαέστρου με συνθετικό χάρισμα, ενός βιρτουόζου του πιάνου θα παράξει πολιτισμό στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλοβρυσίου και τονίζουμε ότι, ο Πολιτισμός είναι η έννοια που ξεχωρίζει το ανθρώπινο είδος από τους νόμους της ζούγκλας.
Όσοι παρεβρεθούν στο Κεφαλοβρύσι την Παρασκευή το βράδυ στις 21:00 θα απολαύσουν μια αρμονία στο μουσικό μελίσσι της Βιαννου την Χορωδία «Στάθης Μάστορας»η οποία δημιουργείται από την ισότιμη καλλιτεχνική ευθύνη και απόδοση των μελών της χορωδίας. Αξίζει αγαπητοί φίλες και φίλοι να απολαύσομε όλοι μαζί κάτω από την πανσέληνο του Ιουλίου, τα μουσικά ακούσματα της χορωδίας. Με την παρουσία μας θα αποδείξουμε και θα βροντοφωνάξουμε ότι, ο πολιτισμός πάντα θα υπερέχει της βίας άλλωστε το αντίδοτο της βίας είναι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ο ορθός λόγος.
Σας περιμένουμε όλους."