Ηράκλειο: Στη... "φάκα" έμποροι κοκαΐνης από την ενδοχώρα

Επτά άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε την Πέμπτη, σε περιοχές της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.
Όπως χαρακτηρίζει η ανακοίνωση της αστυνομίας, η εγκληματική ομάδα, δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο καθώς προμηθεύονταν ναρκωτικά με σκοπό την περαιτέρω διάθεση τους.
Μέσα από τις έρευνες και τις συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν, βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρονος από τομαζί με έναν ακόμη 36χρονο, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και μία 29χρονη γυναίκα και ένας 64χρονος άνδρας, με αυτούς τους τέσσερις να αποτελούν τον βασικό πυρήνα της εγκληματικής οργάνωσης, όπως τονίζει η ΕΛ.ΑΣ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέλος της εγκληματικής ομάδας φέρεται να είναι και ένας 33χρονος Αλβανός ο οποίος όμως είναι έγκλειστος στις φυλακές Χανίων.
Τέλος, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, συνέλαβαν τρεις ακόμα άνδρας οι οποίοι φέρονται να είναι αγοραστές. Πρόκειται για έναν 58χρονο, έναν 44χρονο και για έναν 37χρονο.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης εγκληματικής ομάδας και της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών Ουσιών και όπλων
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 65,7 γρ. κοκαΐνης, το ποσό των 470 ευρώ, 7 κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας και 5 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνταν για τη διακίνηση των ναρκωτικών.