19 οι νεκροί απ'τον κορονοϊό

Στους 19 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα μετά και τους δυο νέους θανάτους, μιας 86χρονης γυναίκας και ενός 64χρονου άνδρα.
Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα, ενώ ο άτυχος άνδρας, πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Για άλλη μια μέρα στον "Μαραθώνιο" κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι σημερινές ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος θα δώσει την εικόνα της κατάστασης στη χώρα.
Και τα δυο νέα θύματα νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Υπενθυμίζουμε, ότι ο κ. Τσιόδρας, στη χθεσινή του ενημέρωση, τόνισε ότι υπάρχουν περίπου 8.000 με 10.000 άτομα τα οποία ενδέχεται να έχουν μολυνθεί στην Ελλάδα από τον κορονοϊό, αναφέροντας πως τα συγκεκριμένα κρούσματα είναι απροσδιόριστα.